ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

رئیس دیوان عالی کشور: تا زمانی که بسیجی باشیم، نظام جمهوری اسلامی از گزند دشمن در امان است

رئیس دیوان عالی کشور: تا زمانی که بسیجی باشیم، نظام جمهوری اسلامی از گزند دشمن در امان است رئیس دیوان عالی کشور در جلسه شورای معاونین گفت: تا زمانی که همه بسیجی و در خط ولایت باشیم، نظام مقدس جمهوری اسلامی از گزند دشمن در امان است، پس وظیفه داریم فرهنگ بسیج را زنده نگه داریم و به آن افتخار کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین "محمدجعفر منتظری" رئیس دیوان عالی کشور در ابتدای این جلسه با گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) با آن نگاه عمیق و بصیرت کم نظیر در چهارم آذرماه سال 1358 دستور تشکیل بسیج مستضعفین را صادر و در آن مقطع تاریخی فرمودند: آمریکای جنایتکار مجهز به انواع امکانات و تسلیحات مدرن است، اما ما به برکت بسیج مجهز به یک قدرت بالاتر از ناحیه خداوند متعال و اسلام عزیز هستیم.

 

وی ادامه داد: ما به پشتوانه بسیج در 8 سال جنگ تحمیلی مقابل دنیای کفر و ظلم ایستادیم و حتی اجازه ندادیم یک وجب از خاک میهن را از این کشور جدا کنند.

 

رئیس دیوان عالی کشور با تأکید بر اینکه همه ما باید قدردان نعمت بسیج باشیم، خاطرنشان کرد: بعد از جنگ تحمیلی نیز بسیج در تمامی عرصه ها خوش درخشید و به فرموده رهبر معظم انقلاب می توان بسیج را بحق مکتبی ترین و مردمی ترین نیروی مقاومت جهانی نامید.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری افزود: همه باید بدانند که در دوران دفاع مقدس چه معجزات عظیمی از حضور مؤمنانه و پرتلاش نیروهای مخلص بسیجی در صحنه‌های جنگ اتفاق افتاد.

 

رئیس دیوان عالی کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرا رسیدن ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و عرض تسلیت به محضر حضرت بقیه الله الاعظم (علیه السلام) اظهار داشت: تا زمانی که همه بسیجی و در خط ولایت باشیم، نظام مقدس جمهوری اسلامی از گزند دشمن در امان است، پس وظیفه داریم فرهنگ بسیج را زنده نگه داریم و به آن افتخار کنیم.

 

وی افزود: بسیج در ولایتمداری رهرو حضرت زهرا (س) است و این یک ارزش است، اخلاص، معنویت، دشمن شناسی و بصیرت، استمرار این مسیر نورانی را تضمین می کند.

 

رئیس دیوان عالی کشور در پایان از تشکیل کارگروه‌های تخصصی در دیوان عالی کشور توسط معاونین تشکر و قدردانی کرد و گفت: کارگروه ها با جدیت به کار خود ادامه داده و گزارشات جلسات کارگروه های تخصصی به صورت نوبه ای خدمت ریاست محترم قوه قضائیه ارائه گردد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار